Stor erfaring med topfodbold og talentudvikling

Om os

Det drejer sig om Din udvikling og glæde!


"For os drejer det sig KUN om Din udvikling og glæde. Du skal have den bedste træning med professionelle trænere, som fokuserer 100% på dig, og gør træningen både lærerig og sjov. I mine mange år som træner/leder har jeg erfaret, at selvom mange klubber herhjemme gør et fantastisk arbejde, så er der et kæmpe behov for at få mere fokus på sin egen udvikling. Det er både nødvendigt og helt afgørende, hvis man skal konkurrere blandt de bedste, men det er også super sjovt og motiverende, at lære og bliver bedre ved at gøre sig umage - uanset hvilket niveau man er på.

Vores klare mission er, at Du opnår denne udvikling & glæde."

De erfarne & dygtige folk bag projektet

De gode folk, som har udviklet ideerne og metoderne bag PlaiAcademys træningstilbud

Carit Falch

Ejer af PlaiAcademy.
Uddannet UEFA Pro licens træner.

Senior cheftræner i Danmark og udlandet, U21 landstræner, talentchef, teknisk direktør, talent liga træner, ungdomsudviklingstræner & transitionstræner. Carit har arbejdet med og udviklet på mange spillere som spiller i Superligaen og 1.division idag, samt udenlandske spillere som har spillet for Ajax, Celtic, AS Monaco, Red Bull Salzburg, diverse landshold osv.

Peter Feher

Uddannet UEFA Pro licens træner.

Superligatræner & assistent i FCN, AaB & OB, U19 liga Danmarksmester med FC Nordsjælland, Konceptansvarlig i FC Nordsjælland, senior cheftræner i FC Helsingør og HIK og Talent liga træner. Peter har, mere bag facaden, været en stor del af udviklingen af FC Nordsjællands koncept, som vi kender idag. Peter har arbejdet med og udviklet på spillere som Andreas Skov Olsen, Marcus Ingvartsen, Mathias Jensen, Emiliano Marcondes og Andreas Maxsø og mange flere. 

Brian Sørensen

Uddannet UEFA Pro licens træner.

Cheftræner for bl.a. FC Nordsjællands kvindehold, tidligere cheftræner og mestertræner i Skovbakken og Fortuna Hjørring, og har som cheftræner kvalificeret og deltaget med hold i Champions League for kvinder. Brian har arbejdet med og udviklet verdensklasse spillere som Pernille Harder, Nadia Nadim, Sofie Junge, Frederikke Thøgersen, Tamires de Britto og Nevena Damjanovic. 

Emeka Andersen

Målmandstræner. DBU M2 uddannelse. Tidligere topmålmand i bl.a. Brøndby IF og FC Nordsjælland (Farum) med over 200 kampe i Superligaen, 1. Div og 2. Div samt Champions League kampe mod bl.a. Manchester United og Bayern München. Målmandstræner for bl.a. det Færøske landshold, Fremad Amager, Spillerforeningen og flere divisionsklubber, samt hoved og trænings ansvarlig for Lars Høghs Keepercamps. Yderligere erfaring med det danske landshold i 10- kamp (atletik), bobslæde landsholdet samt sportschef og fysisk træner for AG Købehavn håndbold.

Esben Elholm Madsen

Målmandstræner. Erfaring med Seniordiv., Talent & DBU U-landshold. Goalkeeper A-licens, DBU M2 og T-træner. Spillerkarriere med udlands ophold for IA Akranes, Island, m kampe i Europa League og omkring 350 1.- og 2.- divisions kampe i klubber som FC Roskilde, Fremad Amager, AB & HIK. Phd-studerende i sportspsykologi ved Syddansk Universitet - Institut for Idræt og Biomekanik, Sport og Sundhed. Forsker i fodbold og motivation i elite- og breddefodbold, med særligt fokus på målmandens psykologiske karakteristika og præstation.

Tobias W. Jørgensen

Fysioterapeut og fysisk træner.

Uddannet fysioterapeut med speciale i idrætsskader og arbejder dagligt med topatleters performance. Han er medejer og arbejder dagligt i Biomekanikerne, hvor han behandler topidrætsfolk fra forskellige sportsgrene og optimerer deres præstationsevne. Samtidig arbejder Tobias som fysisk træner og fysioterapeut for FC Helsingør og har erfaring fra både Superligaen, 1 division samt Akademi niveau.

Troels Thorsteinsson

Sportspsykolog, mental træner.

PhD. og en Cand. scient. i idrætsvidenskab og psykologi. Troels arbejder med sportspsykologi og mental træning på højeste niveau inden for fodbold, håndbold, cykling, fægtning og idrætsgymnastik mm. Troels underviser på Københavns Universitet i sportspsykologi og coaching og er derudover tilknyttet Team Danmark og Team Copenhagen som sportspsykologisk konsulent.

Pernille Meltofte Janssen

Diætist og kostvejleder.

Uddannet diætist med speciale i børneernæring. Arbejder til daglig med kostvejledning og diæt optimering for børn. Pernille har særlig fokus på sportsudøverens individuelle behov, mål og fokusområder.